PunyaPoker Situs Pusat Poker V BandarQ Domino QQ Online Terpercaya .ehc onavel ayanrin ahtsers onabob ot ,esava mamavavalem anap ujah mamanaravatav aygoy etam avarak alok enalorek matahc ameT .esehar aygoy et etam avarahdav ,mamas'sik a adnamayad 7 arih 8 alorek ek )ehtas ataticsin %001( atah atanaj abob ek muvel inam ,ek oJ .mihan ekas ivabad acadak ates munamet ot ,ehc ehkar idakap enake i'ok ihtnama et oj ena ,ehc munavarod ahparat )9 ay'na( )9( atu'a 2 enapayravina aboB .ehc ekas i'oh ihti'alehas arap ord asalhp avahta ihdis et ena ,ehc ayoh asdrak 2 ena ihdis asdrak 3 arap asalhp arap apolhp ot ,ayoh mihan ek avahta e esap alorek oJ .ehc ekas iram enahtah anamet ej ehc adrak idan ena aknalav mahdab manahg mayt ehc onag agahbagal ayanrin ocas ,mamogoj nas asakkoc A .ehc onavel ayanrin atirahda arap itiham anrupa evah aboB .ehc eva asteb alorek ena arih 01 asdnamayad ek asravolk e apolhP .sdlof etam alorek mam esapat ej ahdna atom ej itkayv akerad ena ,ehc ehak eT .ehc oleyalaknas ehtas 9 asravolk 9 et ena ehc oyhar imar enidakap enasasket abob ek orahd ehc anasekilpe ake anadayak anaskepa aluk a ,mamogoj nas hatavahbmaS

.ehc ekas irak ijara mamotop akahpam-uhab et ,ehc ekas irak ahbal enidalehk ayanrin aygoy onihdoriv i'ok mamej ,ayemarp inanatrom utnarap ,ehc apa-adeh mucas enapasakkoc A .esehar iras uhdav omanirap inalag abmal atiskepa anamet ,esaj i'aht ohco ihtoyanrin aygoy a o'et ena esakas irak iratanag inayanrin aygoy ehtas ataticsin akitinag asemmah o'et ot ,ehc ekas i'oj enasdrak ano'ihdoriv amamat anet idalehk i'ok oJ .ehc ayanrin otavarahd aylum atiskepa otom ihtuas e ayanrin onavel ayanrin aygoy mamitihtsirap alepA .ehc ayakas irak anaselsiv munayanrin akerad onarakop e'itsard inaylum atiskepa aninavakuc inayanriN .ehc atirahda arap akrat akitinag anamrin munet utnarap ,ehc muyva mamavavanaj mamasahb ay'namas ayemarp atuhbaluM .ohc ovamug emat ot ,ehc ekas i'oj adrak ahdab aramat o'et oj ehc evajahb etir aj et mamahtah anamet o'et etahkav akerad ena ;osavalem emat ot ,esoj adrak ahdab aramat o'et oj ,esamar atamar etir iduj iduj mamahtah anatop o'ihdoriv anap erayj ,atirapiv ihtaneT PunyaPoker Situs Pusat Poker V BandarQ Domino QQ Online Terpercaya

sbctogelcom Sgp HK Online Terpercaya Negativ Eegekapital oder Verloscht am Equity tritt op, wann et zu engem Topf mat enger Wahrscheinlechkeet fir d'Gewenn manner wei 1 / (Unzuel vun Opponenten mat der Ënnerstetzung + 1) gett. Alice brengt 12 Dollar zu engem Deppe an ass mat zwee anere Geigner matenee verbonnen. Alice's $ 12 Baitrag "kaaft" d'Chance fir 36 Dollar ze gewannen. Wann d'Alice d'Wahrscheinlechkeet fir d'Gewenn iwwer 50% ass, ass hir Equatioun am $ 36 Topf op $ 18 (e Gewenn aus dem Eegekapital, well se 12 Dollar elo "Waert" $ 18) ass. Wann hir Wahrscheinlechkeet ze gewannen ass nemmen 10%, verleiert d'Alice d'Equity, well hiren $ 12 ass elo just "Waert" $ 3.60 (Zuel vu Pot * Wahrscheinlechkeet vum Gewenn). Wann et scho Suen an de Pot ass, kann d'Pot Odds ass mat engem eegene Spill ass e positiven Erwaardungswert uginn, och wann et e negativ Aktie kann hunn. Alice halt J8. Bob halt K7. No der Flop ass de Board 567. Wann d'Hann mat engem Showdown gespillt ginn, kritt d'Alice 45% Chance fir ze gewannen (wat se net bewosst ass, well hatt weess net wat Bob behalt), huet Bob e 53% Chance ze gewannen an et ass eng 2% Chance fir de Pot. 

De Pot huet momentan 51 $. Alice ass All-In fir 45 Dollar ze begrennen, datt hatt de Pot erofhuelen kann wann Bob sech klappt oder datt Bob eng schlemm H hand ass. Bob's simple Pot Odds fir den Ruf sinn och 32%; well sai Equity vu 53% mei grouss ass wei d'Pot Odds he Rufen, Bob huet e positiv erwuessene Waert vum Ruff (wann hien Alice's Loch Kaarten wesst). Wann Dir Kuerzhand spillt (bei engem Desch mat 3-6 Spiller), mussen d'Spiller hir Spillausdehnung (mei Hann spillen) opgrond vu verschiddene Grenn: et ass manner Wahrscheinlechkeet vun engem aneren Spiller mat enger staarker Hand, well et manner Spiller sinn. All Partie Deeler vun de Buedematcher steet zenter datt et manner Spiller ginn fir d'Zwecke vu Bette z'ennerstetzen, sou datt d'Praisserheigung mei heich gett. Des Zort vun der Situatioun gett am meeschten am Turneierstil gespillt. An enger Geldspill spillt d'Astellunge ganz ahnlech, awer net ganz wei drastesch wei den Desch kann ufroen fir wat als "Pake Break" bekannt ass. sbctogelcom Sgp HK Online Terpercaya

Remi13 Agen Sakong Judi BandarQ Capsa Susun Bandar Poker Online Indonesia Iji nweta kaadi akwumugwo: O buru na onye okpukpo na-ebute aka na-esere ya, onye iro ha nwere ike ikpo nza ma lelee ha na ntanye ozo na-esote, na-enye ha ohere inweta kaadi akwumugwo iji melite aka ha. Iji nweta ihe omuma: O buru na okpukpo na-ebuli aka ejighi n'aka, ha na-enweta ozi gbasara ike nke onye iro ha ma o buru na akporo ha. Ndi na-egwu egwu nwere ike iji nkwu oghere na imeghari ihe ozo (nyocha ma o bu n'ihu n'ihu) iji nweta ozi site na ikpo ma o bu bulie (ma o bu nwere ike imeri ite ozugbo). Ịchupu aka aka ka aka onye okpukpo nwere ike ibu nke abuo kachasi mma: Nchikota nchedo na nyocha na-ebuli elu, onye okpukpo nwere aka di ike ma o bughi "mkpuru" (kaadi oghere ndi na-eme ka aka kachasi mma nyere ihu na ihu ugbu a kaadi) nwere ike ibuli elu, ma imalite ibiaru aka nke nwere ike ime ka "aka aka" di nro, ma na-anwale iji hu ma onye okpukpo ozo nwere "mkpuru" ahu.

Ịchupu aka aka mgbe ibiaru aka n 'aka: O buru na onye iro nwere ihe nkedo doro anya nwere nkwu tupu onye okpukpo ahu emee ihe, o buru na okpukpo ahu na-ebuli, ndi na-emegide ha n'azu nwere ike iba aka kama ikpo oku abuo ". Nke a bu odidi nke iche iche, ma nwere ihe igbochi na nchebe. E nwere otutu ihe mere i ga-eji kpoo nzo ma o bu bulite, chikotara n'okpuru. Iji hu kaadi ndi ozo: Site na ibiaru aka, onye okpukpo nwere ike inweta okwa ezighi ezi na oku iji hu kaadi ndi ozo. Ibelata onwu na mmekorita: Ịkpo oku nwere ike ibu ihe kwesiri ekwesi mgbe onye okpukpo nwere ike ikwado kama o ga-efunahu nha anya na ego ndi ozo na-etinye na ite ahu. Iji zere nloghachi: Naani ikpo (ma o bughi izulite) na-agonahu ntinye mbu nke nhoro nke imaliteghachi. Otu o di, nke a bu nani nchekwa kpam kpam ma o buru na okpukpo ahu ga-eme ihe ikpeazu (ya bu "imechi ihe ahu"). Iji zoo ike nke onye na-egwu egwu: O buru na onye okpukpo nwere aka di ike, ha nwere ike imalite ikpo oku na-azu n'oge na-aga iji zere inyefe aka nke aka ha n'olile anya inweta ego ka ha banye n'ime ite ahu n'ikpeazu . Remi13 Agen Sakong Judi BandarQ Capsa Susun Bandar Poker Online Indonesia

↑このページのトップヘ